Információk az infraszaunáról

  • Hemlock fenyő
  • Kabin mérete: 120 x 100 x 190 cm.
  • 2 személyes premium infraszauna összesen 8 db sugárzóval, melyből 6 nano-carbon, 2 fullspektrum.
  • ionizátor
  • ózonátor (szaunázások utáni fertőtlenítő hatás!)

Forrás

 


A szauna jótékony hatásaival a legtöbben tisztában vannak, sokan kedvelik és rendszeresen használják is a hagyományos finn szaunákat azért, hogy élvezzék forróságukat. De sokan nincsenek kibékülve a magas hőmérséklettel, vagy egészségi állapotuk nem teszi lehetővé a finn szaunák rendszeres élvezetét. Nekik jelent alternatívát az infraszauna!

Az infraszauna hatásai megegyeznek a finn szaunáéval, mégsem kell ehhez a 80-100 oC-ban izzadni! Az infraszaunában kényelmesen eltölthetünk 30 percet is anélkül, hogy megerőltetnénk vele a szervezetünket. Az infraszauna kabin segíti a fogyást, serkenti az anyagcserét, egyszeri alkalommal akár több száz kalóriától is megszabadulhatunk! Nem csak fogyaszt, de az infrasugarak révén további pozitív hatásait is élvezhetjük, ezek ugyanis szépítik a bőrt, csökkentik a gyulladásokat, gondoskodnak arról, hogy kevesebb pattanás keserítse meg az életünket. A narancsbőr ellen is kiváló kúra a rendszeres szaunázás, erősíti az immunrendszert, méregtelenít, élénkít, segíti a jobb alvást és az izomlázat is csökkenti!

Próbálja ki az infraszaunát, és élvezze csodás hatásait! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

Forrás

IMG-ab9a962ce3cd85d14a2a062922ffb7f7-V
taking-pleasure_1098-15855

Karbon sugárzó:

A karbon fűtőtestek a test egész felületét felhevítik. A hatékonyság akár hússzoros is lehet!

Forrás

Full spektrum sugárzó:

Napjainkban egyre inkább terjedőben vannak az infraszaunákban. Az infravörös fény mindhárom tartományát lefedő sugárzóval szerelt infraszaunák. Ezek a fénycsövek az emberi szem által látható fénytartományban sárga fényt bocsájtanak ki. A fénycsöveknek nincs szükségük előmelegítésre, azonnal maximális teljesítményt adnak le, tehát már az infraszauna bekapcsolásának pillanatában sugározzák az IR-A, IR-B és IR-C típusú sugarakat. A különböző hullámhosszúságú sugarak eltérő mélységig hatolnak be a bőrbe. Az IR-A típusú sugarak 4–6 mm mélyre hatolnak bőrünk alá, azaz a fény rezonancia ott fejti ki méregtelenítő hatását. Az IR-B 0-2 mm mélyre hatolnak míg az IR-C sugárzás a bőr felső részét éri. Ez a sugárzás a nap energiájának felel meg. Az infraszaunákban full spektrum sugárzó hatása a legösszetettebb!

A karbon sugárzóval és a full spektrum sugárzóval szerelt termékeink fejtik ki a legösszetettebb hatást az infraszaunák között, amit igazolnak elégedett vásárlóink visszajelzései is!

A magas hőmérsékletre érzékenyek személyek is – idősek, gyerekek – biztonságosan élvezhetik a szaunázás örömeit!

Forrás