Debreczeni Gábor

Korábban főleg területfejlesztési szférában dolgoztam közgazdászként, majd vállalkozó lettem. Projektjeim során változatos csoportmunkákban szereztem munka- és vezetési tapasztalatot.

A keleti önismereti vonal 8 éve ért el, ekkor ismerkedtem meg a jógával, azóta is rendszeresen gyakorlok, 7 évig tanultam minden héten Nagy Jánosnál Iyengar jógát.

Közben elkezdtem manuál terápiával is bővíteni a tudásomat, mert fontos lett számomra a gyógyítás. Elsajátítottam a shiatsut és a gyógy- és svéd masszázs alapjait, amit ötvöztem az üzleti világban szerzett tapasztalataimmal az összetett tréning programjaimhoz. Korábban autogén relaxációs tréninget tanultam Csutak Gergelynél és pszichológiai és önismereti tanulmányokat is folytattam.

3,5 évvel ezelőtt Juhász Erika, 20 éves shiatsus tapasztalattal rendelkező nemzetközi vizsgával rendelkező oktató mellett kezdtem el a tanulást, gyakorlást és azóta is folyamatosan veszek részt továbbképzéseken nála és az ő tanáránál Budapesten, Gartai Kingánál a „Középpontban” (www.kozeppont.hu). A manuál terápia módszertana mellett, a belső technika segítségével vezetett csoportos képzések, koncentrációk tartását is megtanultam.

Aktív civilként fő célkitűzésem az egészséges, mozgás gazdag életmód mindennapokba integrálása, ismeretek terjesztése, előadások szervezése, a slackline gyakorláson keresztül az egyensúly megtalálása. Több egyesületben is tag vagyok vagy éppen vezető tisztséget töltök be: ÉM-Outdoor Egyesület, Zöld Templom Egyesület, Bükki Hegyisport Egyesület. Gyerekkoromtól kezdve rendszeresen túrázok, mászok, biciklizek, futok vagy télen csúszok a Bükkben a Magas Tátrában, vagy éppen az Alpokban.

IMG-28c4a43c6450277ba726a241df3db7a1-V